ADUCETI ORDINE IN HAOS

Scutece, sticle, suzeta, mâncare pentru bebeluși, salopete asortate și papuci de rezervă, doar pentru a numi câteva.

Și apoi creme, șervețele, detergenți, mai multe scutece, scutece ...

Amintirea de a aduce tot ce ai nevoie când pleci de acasă cu un nou-născut nu este ușor.

Să poți transporta totul cu tine fără cele două cărucioare de 30 kg, care cu siguranță ar fi cazul unei mame noi este și mai dificil.

Organizarea a tot ceea ce aveți nevoie pentru a schimba, a hrăni și a avea grijă pentru un copil atunci când lipsesc confortul casei este o adevărată provocare, dar nu este o întreprindere imposibilă.

Și printre obiectele indispensabile pentru părinții noi, nu lipsește tot rucsacul (sau geanta mamei): rezistent,  în care să stochezi necesarul pentru schimbarea copilului, ușor de transportat și de atașat la cărucior, dar și la duce peste umăr sau pe umeri.

Important este că este confortabil, ergonomic, rezistent la apă și ușor de curățat.

Toate, fără a renunța la stil, de preferință. Am selectat 4 modele de rucsacuri, genți și totes mamă (și tată) printre cele disponibile de la noi in magazin MILANOBAGS

 

 

 Gabriela - Albastru deschis

Un model casual cu un design interesant.
Este o geanta care se poate purta la birou si

la plimbarile sau iesirile zilnice in oras.
Perfecta pentru noi mamelor și tăticilor.

Susana - Ciclamin

Suplă și ușoară, această geantă este un partener perfect și vă ține  toate elementele esențiale. Îmbrăcată cu fermoarul twist lock  MILANOBAGS, se mândrește cu un stil atrăgător. Brandul a combinat eleganța feminină cu un spirit de șa pentru a crea Susana, care întruchipează cu adevărat expertiza în piele MILANOBAGS. Pielea moale, de piele de vacă aduce structură liniei.
VStripes - Multicolor,Unicata
Accesorizeaza cu succes tinutele aparent banale din acest anotimp. Geanta este confectionata dintr-o fasii verticali din piele moale de multi coulori ce se pliaza pe corp. Modelul este unic, practic dar si comod.

Vintage - Ciocolata

Indiferent dacă călătoriți în străinătate, sau doar în țara dvs., stilul acestui rucsac se va potrivi oriunde vă va duce ziua.
Inspirat de epocă este perfect atât pentru bărbați, cât și pentru femei și îmbină un sentiment de utilitate lumească cu un stil clasic simplu, făcându-l accesoriu perfect pentru orice aventură ai în minte. Fabricate din piele autentică de înaltă calitate, culoarea bogată a ciocolatei maro este accentuată frumos de lucrările de epocă.
 

 Post mai vechi Postare mai nouă


Lasa un comentariu

Comentariile trebuie aprobate înainte de publicarea lor