Cadouri în noiembrie

Cadouri în noiembrie

 

Economii

De Crăciun, unii comercianți, virtuali sau nu, tind să „regleze” prețurile,
încercând să profite de momentul în care toată lumea (sau aproape toată lumea) caută cadoul perfect. Cumpărând mai devreme, în noiembrie, puteți fi sigur că prețurile vor fi substanțial aceleași ca și în celelalte luni. Motivul? Pentru că, în ciuda tuturor ghidurilor și sfaturilor, oamenilor le place să cumpere cadouri în ultimul moment.

Mai putin stres

Cumpărarea cadourilor creează stres. Gândindu-mă la cea potrivită pentru părinți, cea pentru iubit / iubită, pentru copil sau nepot, prietenul special ...
uneori pare că o ia razna, nu? Cumpărând din timp te poți gândi la asta calm. Când discutați, fiți atenți la ceea ce au nevoie sau doresc cei dragi. În general, de la sfârșitul lunii octombrie înainte, există tendința de a amâna diferite tipuri de cheltuieli pentru casă sau pentru sine. Au lăsat sărbătorile să treacă. Profită de el: surprinde-i și dăruiește ceea ce trimiseseră înapoi, poate cu speranța secretă de a-l primi de Crăciun.

Alegere larga

Cumpărând mai întâi există șanse foarte mari de a alege cadoul potrivit. Și să il primeasca la timp.
Să fim sinceri: dacă îl privești din punctul de vedere al unui comerciant, mulți oameni își doresc aceleași lucruri în preajma Crăciunului. Puteți face cât de multe stocuri doriți, dar atunci când un articol se termină trebuie să îl comandați și să așteptați, sperând că va mai rămâne ceva în depozit.
Cumpărarea evită mai întâi riscul „în afara stocului”. O frază care îi sperie pe mulți părinți, că noul Moș Crăciun ar dori să ofere jocul potrivit copiilor lor. Le recomandăm mai ales să cumpere în noiembrie, vor evita surprizele urâte.

Prețuri transparente

Acest sfat este valabil mai ales pentru cei care cumpără online. În magazinele fizice este dificil (și obositor) să comparați prețurile între un magazin și altul, online este foarte ușor. Un singur clic este suficient pentru a alege cel mai avantajos e-commerce pentru noi. În acest sens, vă sfătuim să acordați
atenție, deoarece nu toate magazinele online sunt la fel. La MilanoBags, de exemplu, nu facem distincția între un client fizic și un client online: fiecare pachet primește aceeași îngrijire.

Vinerea Neagra

Aceasta este o tradiție importată din America și care devine un punct fix și în Europa. Marcați data: vineri, 24 noiembrie.
Ce se va intampla? Magazinele online și fizice, la alegerea lor, vor aplica o reducere la produsele lor, doar în vederea Crăciunului. Dacă cumpărați online va trebui să fiți rapid și să nu întârziați: ofertele sunt de obicei valabile doar 24 de ore.
Chiar și abonații la newsletter-ul nostru vor primi o surpriză, urmăriți e-mailul!

Ai grijă de detalii

Făcând lucrurile cu calm mai întâi, vă puteți concentra asupra altor detalii secundare. Ca și felicitarea, cina de Crăciun, pachetul.

Curieri și oficii poștale

Cumpărând mai întâi veți împiedica oficiul poștal să vă piardă cadoul într-un birou îndepărtat din tara.
Și veți evita, de asemenea, să aveți coletul înainte și înapoi din cauza curierilor neglijenți. De asemenea, dacă comandați dintr-o altă țară, veți fi destul de siguri că, cutia cadou va ajunge la timp. Și, în sfârșit, odată ce pachetul va sosi, veți avea timp să examinați temeinic articolul și eventual, să-l schimbați dacă ar avea vreun defect.


Te-am convins?

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.