CORONAVIRUS - COVID-19


Conform Organizației Mondiale a Sănătății („OMS”), șansele de a contracta COVID-19 de la un obiect neînsuflețit sunt foarte mici.

Cu toate acestea, MILANOBAGS monitorizează în permanență situația (și orice aviz oficial emis în legătură cu aceeași) și MILANOBAGS ia măsuri sensibile pentru a proteja clienții și personalul. Vă sugerăm să consultați site-ul OMS pentru cele mai recente sfaturi în această privință.

Concret, în ceea ce privește amenințarea CORONAVIRUS, măsurile suplimentare puse în aplicare de MILANOBAGS includ în prezent următoarele:

· Toți angajații MILANOBAGS au beneficiat de educație și instruire suplimentară în ceea ce privește igiena mâinilor și am implementat suplimente sanitare pentru mâini pe toate locurile de muncă.

· Respectăm liniile directoare ale guvernului ROMANIA și sprijinim angajații care trebuie să se auto-izoleze timp de 15 zile, dacă au probleme sau prezintă simptome asemănătoare gripei, au o temperatură ridicată sau o tuse persistentă

· În plus, luăm măsuri de precauție suplimentare în ceea ce privește reducerea oricăror puncte de atingere și transmisie în toate spațiile și locurile de muncă MILANOBAGS.