CELE MAI IMPORTANTE TENDINTE 2020

CELE MAI IMPORTANTE TENDINTE 2020

O altă lună a modei s-a încheiat, lăsându-ne răsfățați la alegere cu toate noile tendințe, look-uri de pistă și fotografii în stil de stradă.

Pe măsură ce tot mai multe mărci se mută în tărâmuri noi, mai multe spectacole au început să prezinte accesorii care să le însoțească colecțiile, făcându-ne iubitorii de genți foarte fericiți.

Fibrele au fost super variate, de la piele structurală clasică la texturi și dimensiuni distractive noi, menite să facă din 2020 un moment interesant pentru garderoba ta.

 

# 1 Texturi

Nivelând mereu, în acest sezon am văzut câteva stiluri clasice obținând o reînnoire a materialelor și combinațiilor noi pe care nu le-am mai văzut niciodată.

Genți din piele bogată în tonuri de bijuterii, care ne inspiră să adăugăm unele extravaganțe in  viata nostra săptămânal.

În mod similar, ne vom purta ca un model,  indiferent de cât de mare este dimensiunea, aruncându-la sub brațe.


În conformitate cu brandul nostru cool, MILANOBAGS a optat pentru un stil mai tonifiat atunci când a trimis modele pe pasarelă cu genti de seersucker. 

La geanta de cumpărături cu șnur francez clasic, noul sezon ne va oferi forme particulare.

 

# 2 franjuri

Fring este o textură sau un mod de viață?
Una dintre cele mai evidente tendințe de genți a fost franjul, deoarece mulți designeri ne-au arătat jachete, cizme și genți cu franjuri.  Printre favoriții noștri s-a numărat frumosul ambreiaj asemănător meduzei, alcătuit din piele albă, cu franjuri albă blândă, realizată din șuvițe fine, decât piele clasică. Această tendință se traduce bine pentru sezonul de nunți sau pentru un eveniment în care îți doreai un model  cu o răsucire.
La capătul opus al spectrului, MILANOBags a afișat franjuri de piele cu drapaj lung. Fuzionând perfect cu textura țesută a sacului, contrastul dintre pielea neagră grea și designul delicat ne-a prins.

 

# 3 Forme și structuri

S-ar putea să credeți că nu este nimic nou de inventat, atunci începe spectacolul MILANOBags, s-a vorbit foarte mult despre imprimeurile psihedelice din anii 60 și piesele de casă nebunești, dar am avut ochii pe premiu privind cu atenție gențile frumoase. Nivelând clasica cutie de pălării, colecția a prezentat genți cu imprimeuri pentru a se potrivi cu hainele unice. Cu partea superioară de aur manipulată, adăugăm cu siguranță acest lucru la albumele noastre oficiale de îmbrăcăminte, oferindu-ne o nouă abordare pe geanta.

 

# 4 Genti mici de teeny

Știți mini-geanta în care nu vă puteți încadra telefonul? Da, fă-o mai mică.
Genti de micro au fost peste tot în acest sezon, atât pe pasarelele de moda, cât și pe străzi, deoarece efectul Jacquemus continuă să crească, dovedindu-se una dintre tendințele de genți care se ascund. Cu toate acestea, în acest sezon s-a înregistrat o nouă tendință, deoarece micro-gențile au fost purtate ca un accesoriu suplimentar, mai degrabă decât purtate, cu genți minuscule purtate alături de filete mari sau cu bretele la încheietura modelelor. Prada și-a expus gențile în coliere, în timp ce modelele purtau genți minuscule în jurul gâtului, în timp ce Fendi a atașat gentute de aur la centuri. O opțiune mai purtabilă a venit din partea MILANOBags,  deoarece modelele purtau micro-genți alături de toate big bag-uri mari, un truc care credem că ar putea fi de mare ajutor pentru a putea să-ți localizezi mereu cheile și căștile.

 

# 5 Genti Macro

 Una dintre cele mai împărtășite genti din 2020 a fost geanta NESSUNO, care proclamă „mă mut” din piele neagră și verde și suficient de mare pentru a purta majoritatea bunurilor tale. În mod similar, MILANOBags a afișat genți exagerate peste noapte, concepute ca o împingere înapoi împotriva tendinței genților mini și revenirea peste funcție. În sfârșit, ne putem purta liniile mari în pace.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.