DAI MULTI BANI PENTRU GENTILE DIN PIELE NATURALA? UITE CUM LE POTI INTRETINE…

DAI MULTI BANI PENTRU GENTILE DIN PIELE NATURALA? UITE CUM LE POTI INTRETINE…

Pantofii și gentile din piele naturala  sunt adesea considerate elemente de investiții pe care suntem dispuși să  dam mulți bani. 

Când vine vorba de îngrijirea pielii, totuși, mulți nu sunt siguri de întreținerea necesară pentru acest material delicat.

 

OBISNUITA DE A CURATA GENTILE SI ARTICOLELE DIN PIELE.

„La obiceiul de a folosi o cârpă moale pentru a curăța suprafața gentii de piele după fiecare utilizare, iar îngrijirea pielii nu va fi o problemă mare”, a declarat Pino Palumbo, fondatorul firma MILANOBAGS, lider de genti de piele naturala în Milano (Italia).

Pentru stilistul de modă Ionela Adochitei, care deține peste 90 de genti  din piele, curățarea acestora este o afacere săptămânală.

„Mi-am spus să-mi curăț rapid gentile din piele naturala când mă întorc acasă”

„Nu-mi place ideea că murdăria și praful se acumulează prea mult tim,  am 14 genti din din piele albă pe care le curăț riguros  o dată pe săptămână”.

 

PASTREAZA-LE  CORECT:

Puneți gentile  din piele la  aer timp de cel puțin o zi înainte de a le depozita. Dacă se udă, asigurați-vă că sunt complet uscate înainte de a le depozita „, spune Claudia.

Nu purtați zilnic aceeași geanta de piele autentică,  încercați să rotiți la fiecare două sau trei zile.

Păstrați forma gentii din piele, umplandu-le  cu hârtie, înainte de a le depozita în saculeti de stofa pentru a le proteja de praf.

Îndepărtați întotdeauna petele proaspete cât mai curând posibil, deoarece cu cât reziduul este mai lung, cu atât mai mult devine adânc în piele.

Dacă sunteți predispus la accidente, păstrați șervețele umede în geantă pentru a putea curăța mizeria imediat. „

 

LUBRIFIATI  PIELEA

O regulă generală pentru lubrifierea gentile din piele naturala, este să o faceți când simțiți că pielea se usucă.

Cu toate acestea, deși este important să se evite pielea uscată, este, de asemenea, esențial să se evite supra-lubrifierea.

Cu cât utilizați mai mult o geantă din piele naturală, cu atât mai frecvent trebuie să fie lubrifiată.

Dacă vă folosiți adesea geanta din piele naturală, vă sfătuim să o curățați și să o lubrifiați o dată pe lună.

Pielea bună își poate păstra proprietățile de peste 50 de ani, cu condiția să se asigure o îngrijire adecvată.

Înainte de a lubrifia gentile din piele naturala, curățați suprafața cu o cârpă umedă pentru a îndepărta murdăria care altfel ar putea fi frecată în piele.

De asemenea, vă recomandăm să faceți un test într-o parte ascunsă a gentii, deoarece pielea reacționează diferit la tratamente.

Fiecare piele absoarbe loțiunea în mod diferit, astfel încât un test de plasture poate determina nivelul lubrifiantului care se aplică pe piele.

Pieile finite au, de obicei, o acoperire specială a suprafeței, care încetinește rata de absorbție naturală, astfel încât geanta dvs. poate lua doar o cantitate mică de balsam pe piele la un moment dat.

Utilizați o cantitate mică de balsam și aplicați pe piele cu mișcări circulare, asigurați-vă că utilizați straturi subțiri, uniforme pentru a conferi suprafeței o acoperire echilibrată și pentru a evita uscarea blotch-ului.

Odată ce lubrifierea este finalizată, vă sfătuim să îndepărtați excesul de produs și să lăsați pielea să se usuce timp de cel puțin o zi înainte de a o depozita.

Și aveți vreun alt sfat pe care să-l raportați?  Împărtășește-l cu noi în comentarii.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.