De pe podiumurile de modă

De pe podiumurile de modă


De pe podiumurile de modă sosesc primele confirmări, în sezonul rece toamnă iarnă 2020/2021 aceste genți de modă vor merge de minune ... așa că este mai bine să te pregătești acum!

 

Geanta moale

Gențile din 2020 continuă să devină din ce în ce mai versatile. După ultimul sezon rece, în numele gentilor mici MILANOBAGS, suficient de mari pentru a conține doar câteva AirPod-uri, acum asistăm la revenirea pochette: pentru a transporta tot ce aveți nevoie, chiar și la un aperitiv.

 

Genți cu lanț

Toamna-iarna 2020/2021 va vedea o explozie de genți 2020 cu lanturi:  marile mărci de lux le-au aplicat deja în mod proeminent pe gentile sale  ca un mâner elegant, în versiuni subțiri sau groase. 

Punem pariu că fashionistele vor înnebuni după modelele de designer MILANOBAGS


 
 
De lady

În conformitate cu spiritul înalt burghez care străbate colecțiile din sezonul toamnă-iarnă 2020/2021, cele mai la modă genți 2020 sunt elegante,  structurate, cu o formă vintage, pot fi purtate manual și arătau ca  ceva din filmul de altădată.

Numai pentru divele reale.
 


Supradimensionat

După cum știm, moda iubește contrastele. Pe podiumuri nu lipsesc genti sau genti de dimensiuni maxime, concepute pentru a contine tot ce ai nevoie.

Aliați de stil pentru o lady boss perfectă, sunt moi și capace, așa cum demonstrează modelele de genți 2020 MILANOBAGS.

Înlocuitorii demni ai clasicelor genți de cumpărături.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.