MASCA HOLLY - INTREBARI FRECVENTE

Aici am adunat toate întrebările pe care ni le-ati cerut, ele sunt un bun punct de plecare înainte de a cumpăra măștile noastre

Vă prezentăm HOLLY

HOLLY s-a născut din dorința de a permite tuturor să aibă o mască ecologică, confortabilă și moale, dar mai ales eficientă și economică.

Holly vă permite, de fapt, să respirați fără senzația enervantă de „lipsă de aer” sau condens care se resimte adesea cu multe măști de unică folosință.

Se potrivește confortabil pe față, nu se deranjează în spatele urechilor și poate fi purtat fără probleme chiar și cu ochelarii.

Este lavabil și igienizabila, trebuie doar schimbate filtrele care pot fi cumpărate în pachete convenabile de 50 sau 60 de piese de schimb.

 

Care sunt culorile în care este disponibil Holly?

Culorile disponibile sunt: ​​negru, alb ivory, verde var, verde, violet, roz, roșu, galben, albastru și portocaliu

 

Holly este o mască chirurgicală?

Nu. Holly este o mască filtranta. Măștile chirurgicale sunt destinate în principal să împiedice purtătorul să contamineze mediul înconjurător. Holly a fost proiectat pentru a obține o protecție similară sau superioară celor chirurgicale si funcționează în ambele direcții, protejează atât mediul de la purtător, cât și cel care îl poartă de mediu.

 

Care sunt materialele care compun Holly?

Structura lui Holly este compusă dintr-un produs hipoalergenic, netoxic, rezistent la apă și rezistent la bacterii și ciuperci numit E.V.A. în timp ce filtrul este compus din 2/3 straturi separate, care urmează să fie unite, dintr-o țesătură nețesută (TNT), un material moale, impermeabil și respirabil.

 

Ce conține pachetul? (video)
Cum să o asamblezi? (video)
Cum să-l poarte? (video)
Există teste referitoare la materialele folosite de Holly?

Sigur. Toate materialele utilizate de Holly și filtrele sale sunt supuse unor măsurători stricte, controale și sunt testate, de exemplu, pentru toxicitate, iritabilitatea pielii, reziduuri metalice dăunătoare. Un raport complet poate fi găsit aici. Pentru informații suplimentare, materialul de filtrare a fost testat independent de Universitatea din Florența, cu rezultate făcute publice în Buletinul Oficial al Regiunii Toscana din 25 martie 2020. În aceste teste au fost testate trei straturi de material utilizate în configurația folosită în filtrele Holly

 

Cât costă utilizarea Holly?

Cu primul set de 90 de filtre care este furnizat gratuit împreună cu masca și care permite o utilizare continuă de 30/45 de zile, costul zilnic este de 3,55 lei. Ulterior este posibil să achiziționați un pachet care conține doar setul de 150 de filtre pentru o utilizare continuă de 50/75 zile, cu costul de 1,6 lei zi.

În prezent, costul unei măști de unică folosință, cumpărat în farmacie, este mai mare de 3,5 lei.

 

Am o companie și sunt interesat să devin distribuitor / revânzător

Ne puteți contacta trimițând un mesaj la acest e-mail: vanzari@milanobags.ro sau aici CONTACT

 

Cât este transportul?

Costuri de livrare:

  • 25 de lei pentru achiziții mai mici de 200 de lei
  • Dacă cumpărați un set (masca și filtre de rezervă), transportul este GRATUIT

 

Este posibil de a colecta achiziția mea în persoană?

Da, puteți ridica achiziția in magazinul nostru din Radauți - Suceava - str. Granicerului 10C (vis a vis Piata Mica), la următoarele ore:

  • Luni-vineri 9.30.00-18.00
  • Sat 10.00-15.30

Dacă doriți să rezervați o anumită culoare, vă rugăm să sunați imediat la 0751-316221.

 

Când și cum pot returna comanda?

Aveți 14 zile din momentul în care primiți achiziția pentru a vă întoarce. Acceptăm numai returnări ale produselor cu ambalaje intacte (nedeschise). Dacă nu ați deschis pachetul, ne puteți contacta AICI specificând în mesajul pe care doriți să îl efectuați. Dacă produsul ajunge intact (pachet nedeschis), cheltuiala va fi rambursată. Costurile de expediere sunt percepute de către client.

 

Am deschis ambalajul original, iar produsul primit are un defect de fabricație clar.

În aceste cazuri rare, puteți trimite o fotografie a produsului despre care credeți că este defect (pe WHATSAPP - 0751316221), prin care vom evalua solicitarea. În cazul în care există o defecțiune reală a fabricii pe una dintre componentele produsului nostru, prin urmare nu rezultă dintr-o utilizare necorespunzătoare a acestuia, vă vom trimite pe cheltuiala noastră o componentă de înlocuire a piesei deteriorate. Această solicitare poate fi făcută numai în termen de 8 zile de la primirea mărfii, prin scris la acest formular CONTACT.

 

Cât timp va dura expediere comanda mea?

Din momentul confirmării comenzii primite prin e-mail, vom trimite pachetul dvs. în termen de 1 zile lucrătoare.

 

Cum speli masca?

Partea principală a măștii este structura din E.V.A, prin urmare, pentru a spăla masca trebuie să aruncați mai întâi filtrele folosite.

Structura poate fi apoi spălată cu:

  • Apă caldă și săpun
  • Dezinfectanți neagresivi comuni
  • Alcool sanitar
  • Amuchina
Nu uitați să clătiți bine cu apă caldă după utilizarea dezinfectantului.

În acest moment, structura, fiind alcătuită dintr-un material impermeabil cu celule închise, poate fi uscată și depozitată într-un mediu necontaminat.

 

 

Pot folosi masca imediat după scoaterea ei fără să o spăl?

Nu. Procedura de spălare și igienizare trebuie efectuată de fiecare dată când scoateți masca. Evident, partea exterioară a corpului de mască poate fi contaminată și odată îndepărtată de pe față este posibil ca contaminarea să fie transmisă părții interne.

 

 

Specificatii tehnice

Masca de protecție este confecționată dintr-un material de spumă reticulat, inodor și nepericulos, pe bază de copolimeri dietilen / acetat de vinil (SE / 15), în conformitate cu prevederile naționale ale Directivelor 67/548 / CE și 1999/45 / CE nn. Lgs (81/2008) și Directiva internațională 67/548 / CE, 199/45 / CE, Reg. 453/2010 / CE care conține modificări ale Regulamentului (CE) 1907/2006 (Regulamentul REACH) și 1272/2008 / CE (CLP ), DM 15.09.2000.

Materialul nu conține substanțe definite ca SVHC (substanțe extrem de îngrijorătoare) prezente în anexa XVII și actualizări ulterioare ale Regulamentului REACH (Regulamentul 453/2010 / CE privind modificările la Regulamentul CE 1907/2006 privind înregistrarea, evaluarea, autorizarea și Restricția substanțelor chimice); materialul nu conține, de asemenea, cancerigene, mutagene sau toxice pentru reproducere (CMR), clasificate în categoria 1 sau 2, persistente, bioaccumulative și toxice (PBT) sau foarte persistente și foarte bioacumulative (vPvB) pe baza criteriilor indicate în anexă XIII din Regulamentul REACH (Regulamentul 453/2010 / CE care conține modificări la Regulamentul CE 1907/2006) privind înregistrarea, evaluarea, autorizarea și restricționarea substanțelor chimice).

Masca nu prezintă riscuri pentru apele subterane, dar nu este biodegradabilă și trebuie aruncată ca deșeuri de plastic.

Filtrul din interiorul măștii este compus din țesătură nețesută (TNT) produsă cu 100% polipropilenă, hidrofug, cu eficiență înaltă de filtrare bacteriană (BFE> 98%) și respirabilitate (p <40 pascal / cm2), echivalent cu o mască de tip II. TNT nu este iritant (ISO10993.3) și nu este citotoxic (ISO10993.5). TNT nu conține nicio substanță pe lista substanțelor candidate foarte preocupate de autorizare, actualizată la 16 ianuarie 2020 peste pragul de 0,1% stabilit prin Regulamentul 1907/2006 / CE (REACH).